Ο Ματίας Αλμέιδα και οι συνεργάτες του έχουν δεθεί πολύ με την ΑΕΚ και αυτό δεν αποδείχθηκε μόνο με την ανανέωση του συμβολαίου μετά το τέλος της περσινής σεζόν αλλά και με το πόσο έντονα ζουν τα πάντα, με τον Κάρλος Ρόα να κάνει ένα νέο τατουάζ για το περσινό νταμπλ.

Οι Αργεντίνοι ούτως ή άλλως ως λαός έχουν έντονο ταμπεραμέντο, έχουν πάθος, δένονται με ό,τι κάνουν. Από εκεί και πέρα, τόσο ο Αλμέιδα όσο και ο Ρόα ως παίκτες ήταν πολύ παθιασμένοι και αυτό συνεχίζεται και τώρα που δεν είναι πλέον συμπαίκτες στην εθνική ομάδα της χώρας τους αλλά συνεργάτες στην Ένωση.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων των Κιτρινόμαυρων είχε κάνει, λοιπόν, πριν λίγες μέρες ένα νέο τατουάζ για το περσινό νταμπλ και στην προπόνηση της Τετάρτης (21/2), στην οποία ήταν και οι φωτογράφοι, έγινε και η… αποκάλυψη.

Ο Ρόα «χτύπησε» τον δικέφαλο αετό και τις δύο κούπες που κατέκτησε πέρυσι η ομάδα του Αλμέιδα και λογικά εύχεται να χρειαστεί να κάνει και νέο μετά το τέλος της φετινής σεζόν, με την ΑΕΚ να είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας καθώς οδεύουμε πλέον προς το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και την έναρξη των play off.

Τατουάζ του Κάρλος Ρόα για το νταμπλ της ΑΕΚ