Ένα μήνα μετά τη ρατσιστική επίθεση στον Μάικ Μενιάν στον εκτός έδρας αγώνα με την Ουντινέζε, η Μίλαν αναγκάζεται να ασχοληθεί και πάλι με το θέμα του ρατσισμού και ο λόγος αυτή τη φορά είναι ένας οπαδός της που τα έβαλε με τον Ραφαέλ Λεάο λόγω της ήττας από τη Μόντσα.

Οι Ροσονέρι ηττήθηκαν με 4-2 το βράδυ της Κυριακής (18/2) και παρέμειναν στην 3η θέση της Serie A, με έναν οπαδό τους να θεωρεί υπεύθυνο για αυτό τον Πορτογάλο εξτρέμ. Έτσι, σε ανάρτησή του στα social media έγραψε προς εκείνον: «Δεν μπορώ πλέον να σε βλέπω, δεν σε αντέχω, με σένα στο γήπεδο γίνομαι ρατσιστής. Με κάνεις έξαλλο, φύγε το συντομότερο δυνατόν εσύ και όσοι σε ακολουθούν».

Ένα σχόλιο στο οποίο αποφάσισε να απαντήσει ο Λεάο με δική του ανάρτηση, στην οποία έγραψε πως «δυστυχώς ο κόσμος συνεχίζει να έχει τέτοιου είδους ανθρώπους με μικρό μυαλό…».

Ρατσιστικό σχόλιο οπαδού της Μίλαν προς τον Λεάο

Παράλληλα, θέση για το θέμα πήρε, όπως αναμενόταν, και το κλαμπ, το οποίο έγραψε στα social media: «Ράφα είμαστε μαζί σου. Στις τάξεις των οπαδών μας και στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χώρος για τον ρατσισμό».