Ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε με τον Καλτσά, στη συνέχεια όμως έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκαρσία και η Λαμία με δύο γκολ του Καρλίτος και με τον Κοσέλεφ να αποκρούει πέναλτι έκανε την ανατροπή, νίκησε με 2-1 και πλησίασε κι άλλο στην εξασφάλιση της συμμετοχής στα play off.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να αρχίσουν με γκολ… από τα αποδυτήρια αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά την ωραία εκτέλεση φάουλ του Καρλίτος στο 3′ και τελικά αντί να γίνει το 1-0 έγινε το 0-1. Στο 11′ ο Μπαρτόλο πάτησε περιοχή από αριστερά και έκανε το γύρισμα για τον Καλτσά που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς πλησίασε και σε δεύτερο γκολ στο 32′ αλλά ο Κοσέλεφ έκανε απίθανη διπλή απόκρουση σε διαδοχικές προσπάθειες του Καλτσά, με τα πράγματα να αρχίζουν να στραβώνουν για τους Αρκάδες λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 37′, όταν ο Γκαρσία είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του από νωρίς με 10 παίκτες.

Έχοντας, πλέον, το αριθμητικό πλεονέκτημα η Λαμία έγινε πιο επιθετική στο β’ μέρος και στο 68′ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τρομερό σουτ του Καρλίτος που έστειλε τη μπάλα δοκάρι και μέσα.

Με το ματς στο 1-1 οι γηπεδούχοι ήθελαν να πιέσουν ακόμη περισσότερο για το δεύτερο γκολ αλλά στο 76′ ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι μετά το μαρκάρισμα του Σίντκλεϊ στον Μιριτέλο, ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεση αλλά νικήθηκε από τον εκπληκτικό Κοσέλεφ.

Οι Αρκάδες είχαν την ευκαιρία να πάρουν ξανά το προβάδισμα, δεν το έκαναν και το πλήρωσαν ακριβά αμέσως μετά καθώς στο 79′ ήταν η σειρά της Λαμίας να πάρει πέναλτι για το μαρκάρισμα του Καστάνιο στον Καρλίτος, ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεση στο 80′ και έγραψε το 2-1, το οποίο έμεινε ως το τέλος.

Έτσι, η Λαμία παρέμεινε στην 6η θέση και είναι στο +4 πλέον, πλησιάζοντας κι άλλο στα play off.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ (46΄ Σίντκλεϊ), Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιμόν, Νούνιες, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (57΄ Τόσιτς), Στάνκο (46΄ Σλίβκα), Τσιλούλης (84΄ Κορνέζος), Καρλίτος (84΄ Μάλτσι).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Γκαρσία, Χουχούμης (82΄ Μάντζης), Αλάγκμπε (82΄ Γκος), Γιαμπλόνσκι (67΄ Βαλιέντε), Μπαρτόλο (67΄ Ζουγλής), Κρεσπί (40΄ Άλβαρες), Καλτσάς, Μιριτέλο.