Η Μπαρτσελόνα θα προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή με τον Τσάβι Ερνάντες να αποχωρεί και τον αντικαταστάτη του να μην έχει βρεθεί ακόμη, με τα ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρουν και το όνομα του Αντόνιο Κόντε και να τονίζουν ότι το όνειρο της διοίκησης του κλαμπ είναι ο Γιούργκεν Κλοπ.

Οι Μπλαουγκράνα κατέκτησαν το πρωτάθλημα πέρυσι, φέτος όμως τα πράγματα δεν πάνε καλά και ήδη έχει ανακοινωθεί ότι στο τέλος της σεζόν ο Τσάβι θα φύγει. Η διοίκηση του Λαπόρτα, επομένως, θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του και μέχρι στιγμής τα ισπανικά και διεθνή ΜΜΕ έχουν αναφέρει διάφορα ονόματα.

Σε αυτά, λοιπόν, η καταλανική Sport προσθέτει τώρα και αυτό του Αντόνιο Κόντε, για τον οποίο γράφει ότι προτάθηκε στη Μπαρτσελόνα, με τη διοίκηση να το σκέφτεται. Για τον Ιταλό προπονητή, βέβαια, υπάρχουν σενάρια και για ομάδες της Serie A και συγκεκριμένα τις Μίλαν, Νάπολι, Γιουβέντους και Ρόμα.

Σύμφωνα με τη Sport, η περίπτωση του Κόντε είναι από αυτές που κάνουν τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα να το σκέφτεται σοβαρά, αλλά ο μεγάλος στόχος των διοικούντων είναι άλλος: Ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος το καλοκαίρι θα φύγει από τη Λίβερπουλ, όπως έχει ανακοινώσει εδώ και λίγες εβδομάδες.

Στόχος που δεν είναι καθόλου εύκολος όμως αφού ο Γερμανός έχει ανακοινώσει ότι επιθυμεί να παραμείνει εκτός πάγκων την επόμενη σεζόν, άρα για να αλλάξει γνώμη θα πρέπει ο Λαπόρτα να κάνει… μαγικά.