Ο Άρης φιλοξένησε τον ΠΑΣ Γιάννινα και τα βρήκε δύσκολα στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όμως σκόραρε με Σουλεϊμάνοφ και Ζαμόρα με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη με 2-0 και να ανέβει στην 6η θέση, με τους φιλοξενούμενους από την άλλη πλευρά να τελειώνουν με 10 παίκτες το ματς λόγω αποβολής του Τζίνο.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν την κατοχή της μπάλας από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, έχοντας τις πρώτες τους τελικές προσπάθειες με Βρστράτε (5′) και Κάρλσον (9′), ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν το μυαλό τους κυρίως στην άμυνα και από εκεί και πέρα θα έψαχναν κυρίως κάποια αντεπίθεση για να κάνουν κάτι καλό επιθετικά.

Δεν το κατάφεραν, είναι η αλήθεια, αλλά αυτό μάλλον δεν τους ενόχλησε και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο από τη στιγμή που αυτό ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ. Οι Κίτρινοι ήταν συνεχώς μπροστά και έψαχναν τον τρόπο για να πλησιάσουν σε αυτό αλλά πάντα κάτι γινόταν λάθος στο τέλος. Στο 23′, για παράδειγμα, ο Νταρίντα πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, στο 33′ ο Μορόν έκανε αδύναμο σουτ αν και είχε χώρο ενώ στο 37′ ο Κλέιμαν βγήκε γρήγορα και καθάρισε τη φάση μετά την εκτέλεση κόρνερ και την πρώτη κεφαλιά του Φαμπιάνο.

Νωρίς στο β’ μέρος όμως και συγκεκριμένα στο 55′ ήρθε το γκολ που τόσο ήθελε ο Άρης: Ωραία σέντρα του Φεράρι από αριστερά, κεφαλιά του Σουλεϊμάνοφ και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε πλέον το προβάδισμα και από το 60′ είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα αφού ο ΠΑΣ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής το Τζίνο που πήγε επικίνδυνα με τις τάπες στον Βερστράτε, με τα πράγματα να γίνονται πιο εύκολα.

Οι Θεσσαλονικείς ήλεγχαν σε απόλυτο βαθμό την κατάσταση και ήθελαν το δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε τη νίκη και το οποίο ήρθε τελικά στο 75′ σε φάση διαρκείας: Σουτ του Νταρίντα, απόκρουση του Κλέιμαν, σουτ του Μενέντες πάνω στον Εραμούσπε στην επαναφορά και τελικά ο Ζαμόρα ήταν αυτός που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0, έχοντας και δοκάρι στο 87′ σε ωραίο πλασέ που επιχείρησε.

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάζιο (34’ Μοντόγια), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτε, Νταρίντα (88’ Πάρντο), Σουλεϊμάνοφ (88’ Τζούρασεκ), Παναγίδης (63’ Μενέντες), Κάρλσον (63’ Ζαμόρα), Μορόν.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Καραχάλιος, Ριένστρα (83’ Κιάκος), Παμλίδης (71’ Μπάλαν), Τζίνο, Τζίμας (83’ Λιάσος), Ροσέρο (83’ Έφορντ).