Η 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ολοκληρώθηκε με τα παιχνίδια της Τετάρτης (25/10) και το αποτέλεσμα που ξεχώρισε ήταν το 3-0 με το οποίο νίκησε η Παρί Σεν Ζερμέν τη Μίλαν, με τους Γάλλους να είναι στην 1η θέση του γκρουπ και τους Ιταλούς στην τελευταία αφού ακόμη δεν έχουν πάρει κάποιο τρίποντο παρά μόνο δύο ισοπαλίες.

Στο Παρκ Ντε Πρενς έγινε το πιο εμπορικό παιχνίδι της βραδιάς, το οποίο ούτως ή άλλως ήταν στο πλαίσιο του πιο εμπορικού, του πιο αμφίρροπου ομίλου, αφού εκεί είναι και οι Νιούκαστλ και Ντόρμουντ. Η Παρί, λοιπόν, υποδέχθηκε τη Μίλαν και άνοιξε το σκορ στο 32′ με έξυπνο τελείωμα του Μπαπέ, για να έρθει στο 53′ το 2-0 από τον Κόλο Μουανί στην επαναφορά μετά την απόκρουση του Μενιάν σε σουτ του Ντεμπελέ. Οι Ιταλοί όσο κι αν ήθελαν δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και τελικά στο 89′ ο Λι Κανγκ-Ιν με σουτ εντός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Έτσι, η Παρί Σεν Ζερμέν πήγε στους 6 βαθμούς και η Μίλαν έμεινε στους 2, με τις Ντόρτμουντ και Νιούκασλ να ισοβαθμούν με 4 μετά τη νίκη των Γερμανών στην Αγγλία με 1-0 χάρη σε γκολ του Νμέτσα στο 45′.

Από εκεί και πέρα, στον 5ο όμιλο, για τον οποίο νωρίτερα η Φέγενορντ είχε νικήσει με 3-1 τη Λάτσιο, οι Σέλτικ και Ατλέτικο Μαδρίτης αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 και οι Ισπανοί έπεσαν στη 2η θέση, ενώ στο 7ο γκρουπ τα πράγματα έχουν, βασικά, ξεκαθαρίσει: Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε εκτός έδρας με 3-1 τη Γιουνγκ Μπόις και έκανε το 3×3, η Λειψία νίκησε με 3-1 στη Γερμανία τον Ερυθρό Αστέρα και έχει 6 βαθμούς, ενώ οι Σέρβοι και οι Ελβετοί έχουν από έναν και θα μονομαχήσουν για την 3η θέση που οδηγεί στα νοκ άουτ του Europa League.

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Φέγενορντ – Λάτσιο 3-1
Σέλτικ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Φέγενορντ 6
Ατλέτικο Μαδρίτης 5
Λάτσιο 4
Σέλτικ 1

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Νιούκαστλ – Ντόρτμουντ 0-1
Παρί Σεν Ζερμέν – Μίλαν 3-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παρί Σεν Ζερμέν 6
Ντόρτμουντ 4
Νιούκαστλ 4
Μίλαν 2

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Λειψία – Ερυθρός Αστέρας 3-1
Γιουνγκ Μπόις – Μάντσεστερ Σίτι 1-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Μάντσεστερ Σίτι 9
Λειψία 6
Ερυθρός Αστέρας 1
Γιουνγκ Μπόις 1

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Αντβέρπ – Πόρτο 1-4
Μπαρτσελόνα – Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Μπαρτσελόνα 9
Πόρτο 6
Σαχτάρ Ντόνετσκ 3
Αντβέρπ 0