Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Πέμπτη (26/10) τη Γουέστ Χαμ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστική των ομίλων του Europa League και στην Αθήνα θα έρθουν και 1.600 οπαδοί της αγγλικής ομάδας, με τον Τύπο της χώρας να κάνει λόγω για ισχυρή αστυνομική παρουσία σε κάθε τους βήμα.

Οι Ερυθρόλευκοι άρχισαν τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους με εντός έδρας ήττα κόντρα στη Φράιμπουργκ, για να ακολουθήσει η ισοπαλία στη Σερβία κόντρα στη Μπάτσκα Τόπολα. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, επομένως, πρέπει να πάρει τη νίκη κόντρα στη Γουέστ Χαμ για να ξαναμπεί στη διεκδίκηση της πρόκρισης, σε ένα παιχνίδι που δεν αναμένεται εύκολο. Ούτε εντός, ούτε εκτός γηπέδου.

Οι Λονδρέζοι θα έρθουν στην Αθήνα έχοντας μαζί τους 1.600 οπαδούς αφού εξάντλησαν τα εισιτήρια που είχαν στη διάθεσή τους και οι φίλοι της Γουέστ Χαμ δεν έχουν και το καλύτερο όνομα… Δεν προκαλούν εντύπωση, επομένως, τα βρετανικά δημοσιεύματα για ισχυρή αστυνομική παρουσία που θα ελέγχει τις κινήσεις των Άγγλων, με δεδομένο ότι στην Αθήνα θα βρίσκονται και οπαδοί της Ρεν, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.