Από κατώφλι του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Τρίπολης περνά σήμερα εκ νέου η αποκαλούμενη «μαύρη χήρα» η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον σύζυγό της, καπετάνιο, Θανάση Λάμπρο στην Κοιλάδα Ερμιονίδας στην Αργολίδα, στις 8 Δεκεμβρίου 2014.

«Δεν τον σκότωσα εγώ! Δεν είχα κίνητρο. Θα αποδειχθεί η αθωότητά μου», υποστηρίζει η 38χρονη, εμμένοντας στην αρχική της θέση, ενώ πριν από περίπου έξι μήνες, προσπάθησε να ανατρέψει το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο την παραπέμπει σε δίκη.

Η Βούλγαρη, είχε καταθέσει μήνυση εναντίον δύο αστυνομικών της Ασφάλειας Ναυπλίου και κατά παντός υπευθύνου, ισχυριζόμενη ότι απέσπασαν την ομολογία της εν μέσω βασανιστηρίων.

Πριν λίγες μέρες επικράτησε ένταση έξω από τα δικαστήρια, καθώς με βρισιές και κατάρες υποδέχτηκαν τη χήρα της Ερμιονίδας και τη μητέρα της οι συγγενείς του δολοφονημένου ναυτικού Θανάση Λάμπρου.

Η 38χρονηπου κατηγορείται ότι σκότωσε με δύο σφαίρες τον 42χρονο σύζυγό της τον Δεκέμβριο του 2014, κάθισε για λίγο στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, αφού η δίκη μετατέθηκε για την Πέμπτη

Μαινόμενοι, οι συγγενείς του ναυτικού πήγαν να ορμήξουν στη μητέρα της 38χρονης: «Εσείς φάγατε το παιδί μας, το τρώνε τα σκουλήκια»! Εκείνη φώναζε «φύγετε, να πάτε να πνιγείτε!», ενώ χαρακτήρισε παλιοελεεινό έναν νεαρό, με αποτέλεσμα αυτός να κινηθεί απειλητικά προς το μέρος της.

Τραγική φιγούρα ήταν η 13χρονη κόρη της κατηγορουμένης και του θύματος, που κλήθηκε ως πρώτη μάρτυρας, αλλά κάποια στιγμή ξέσπασε σε λυγμούς και έτρεξε να φύγει.

Οπως εξήγησε ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης Βασίλης Ρομποτής: «Η ανήλικη θέλει να πει όσα υπέπεσαν στην αντίληψή της και τα οποία θα οδηγήσουν στην ασφαλή κρίση του δικαστηρίου».