Σοκ έχουν προκαλέσει οι λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος στο Αίγιο, όπου ένας 17χρονος σκότωσε με βαριοπούλα έναν 31χρονο.

«Τον βρήκα νεκρό. Περίπου στις 10 το πρωί ήρθα εδώ και είδα αίματα παντού. Ζήτησα από τον κόσμο βοήθεια, κάποιος να με βοηθήσει και κάλεσαν το ασθενοφόρο και την Αστυνομία», δήλωσε στην κάμερα του Star ο συγκάτοικος του άνδρα που βρέθηκε νεκρός μέσα σε τροχόσπιτο.

Η Αστυνομία αποδίδει τα αίτια σε οικονομικές διαφορές, μεταξύ δράστη και θύματος. Μάλιστα, αυτό που έκανε πιο αποτρόπαιη την πράξη, είναι πως ο νεαρός τραβήξει σε βίντεο με το κινητό του τη δολοφονία.

Ο 17χρονος, σύμφωνα με τα στοιχεία από την Αστυνομία, πήγε τη νύχτα στο τροχόσπιτο που διέμενε ο 31χρονος, σε ένα φυτώριο καλλωπιστικών φυτών. Σκοπός του ήταν να πάρει πίσω τα 1.500 ευρώ που είχε δανείσει σταδιακά στον άνδρα. Εκεί τον χτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Στη συνέχεια ο νεαρός κατευθύνθηκε σπίτι του, όπου επιχείρησε να πλύνει τα ρούχα που φορούσε και πέταξε τη βαριοπούλα σε διπλανό χώρο.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, ενεργήθηκαν άμεσα συντονισμένες έρευνες στον τόπο του εγκλήματος, καθώς και προσαγωγές υπόπτων ατόμων, με αποτέλεσμα την άμεση αξιοποίηση στοιχείων, τον εντοπισμό και τελικά τη σύλληψη του δράστη.