Στις φυλακές Αλικαρνασσού μεταφέρθηκε ο τραγουδιστής ο οποίος επιστρέφει στην ίδια φυλακή από την οποία απέδρασε πριν από 17 χρόνια.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο τραγουδιστής- δραπέτης μέσα από τα κρατητήρια δηλώνει ανακουφισμένος που εντοπίστηκε τελικά από τις Aρχές και μέσω της συνήγορο του, Γιάννας Παναγοπούλου, ισχυρίζεται:

«Λυτρώθηκα με τη σύλληψή μου γιατί ήθελα να τελειώνει η υπόθεση. Επιστρέφω μετά από 17 χρόνια στην ίδια φυλακή. Απορώ με αυτούς που υποστηρίζουν ότι εξαπάτησα. Γιατί δεν πήγαν στην αστυνομία να με καταγγείλουν; Δεν κρύφτηκα ποτέ. Αντιθέτως βοήθησα με τον τρόπο μου αρκετό κόσμο».

Ο τραγουδιστής – δραπέτης και η τυχαία σύλληψη στην Ομόνοια

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού συνελήφθη απογευματινές ώρες της 4ης Απριλίου στην Ομόνοια.

Ο άντρας ήταν στη φυλακή για απάτη και το 2002 πήρε άδεια από τις φυλακές Αλικαρνασσού και δεν ξαναγύρισε ποτέ.

Χρησιμοποιούσε ψεύδη στοιχεία στις εργασίες που έκανε όλα αυτά τα χρόνια, μια από τις οποίες ήταν και εκείνη του τραγουδιστή, ενώ στον 45χρονο φαίνεται πως άρεσε γενικότερα η ενασχόληση με τα καλλιτεχνικά.

Η σύλληψή του έγινε τυχαία μετά από ελέγχους που πραγματοποιούσαν την Πέμπτη άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας.