Με κάταγμα στο χέρι κατέληξε στο νοσοκομείο ένας 45χρονος υπάλληλος σούπερ μάρκετ στη Μυτιλήνη μετά από επίθεση που δέχτηκε από έναν 29χρονο πελάτη.

Το περιστατικό έγινε το Σάββατο στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ όταν ο εργαζόμενος στον εξωτερικό χώρο της επιχείρησης, που συγκεντρώνει τα καροτσάκια των πελατών, ζήτησε από τον 29χρονο να μη σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στο χώρο που προορίζεται για τη στάθμευση από ΑμεΑ.

Τότε ο 29χρονος βγήκε από το αυτοκίνητό του και επιτέθηκε στον αλλοδαπό από το Μπαγκλαντές βρίζοντάς τον και τραυματίζοντάς τον σοβαρά με μεταλλικό λοστό, που έβγαλε από το αυτοκίνητό του.

Στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τραυματία, τον οποίο περαστικοί μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται και θα εισαχθεί στο χειρουργείο για την ανάταξη καταγμάτων.

Όπως έγινε γνωστό η Αστυνομία ενημερώθηκε για το γεγονός και την Κυριακή προχώρησε στη σύλληψή του και στην παραπομπή του στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Το περιστατικό έχει καταγραφεί από τις κάμερες του καταστήματος. Ο 29χρονος κρατείται και πρόκειται να απολογηθεί αύριο Τετάρτη στον ανακριτή κατηγορούμενος για πρόκληση βαριών σωματικών βλαβών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.