Εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελούνταν από γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι στην είσοδο της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη στου Ψυρρή.

Οι δράστες έβαλαν στο στόχαστρο το κατάστημα ρούχων και από τη φωτιά που ακολούθησε προκλήθηκαν μόνο μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο της επιχείρησης.

Την επίθεση με γκαζάκια καταδίκασε το Μέγαρο Μαξίμου χωρίς να κάνει αναφορά στις κατηγορίες που εξαπέλυσε νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα», αναφέρει σε ανάρτηση του στο Twitter, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταλήγει «δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει».

Χωρίς κάποια απάντηση στην επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού αναφέρεται «καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη».

Στην επίθεση αναφέρθηκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης καταγγέλλοντας το «παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ».

«Η Μαρέβα Μητσοτάκη έχει στοχοποιηθεί με τρόπο τόσο χυδαίο που έχω σοκαριστεί. Έχω σοκαριστεί με τον τρόπο που έβαλαν στο κάδρο, συκοφάντησαν, λάσπωσαν, χυδαιολόγησαν πάνω σε αυτή τη γυναίκα, η οποία τι έκανε; Ποιο ήταν το έγκλημα της; Παντρεύτηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν νομίζω ότι γυναίκα πολιτικού έχει στοχοποιηθεί στη νεότερη πολιτική ιστορία με τον βαθμό που έχει στοχοποιηθεί η συγκεκριμένη. Και αναμφίβολα επειδή είμαι παθών, τα έχω πάρει όλα και σε μολότοφ και σε γκαζάκια και σε βαριοπούλες καταλαβαίνω πολύ καλά», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ.

Όπως σημείωσε: «Είναι μια νέα γυναίκα που πάει να στήσει την επιχείρησή της, οι πελάτες όταν ακούνε για τα γκαζάκια σταματάνε να πηγαίνουν γιατί φοβούνται, μια νέα γυναίκα πάει να στήσει μια επιχείρηση και δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τη γραφειοκρατία αλλά έχει να αντιμετωπίσει και την τρομοκρατία, το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ. Το κράτος όχι μόνο δεν την προστατεύει αλλά την στοχοποιεί με όλους τους δυνατούς τρόπους».