Λαρισαίος επιχειρηματίας, που αντιμετωπίζει πλέον σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ταξίδεψε μέχρι το Βόλο, όπου και σκηνοθέτησε την κλοπή της πολυτελούς Mercedes του για να εισπράξει τα χρήματα από την ασφάλεια.

Το «θύμα» κατήγγειλε την περασμένη Τετάρτη στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου πως άγνωστοι είχαν κλέψει το μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητό του, που είχε σταθμεύσει σε κεντρικό σημείο του Βόλου και μάλιστα σε ώρα αιχμής.

Οι αρχικές υποψίες των αστυνομικών, μετατράπηκαν σε βεβαιότητα όταν ο 43χρονος κλήθηκε για νέα κατάσταση και άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο Λαρισαίος επιχειρηματίας ήταν υπερχρεωμένος και δήλωσε την κλοπή του οχήματός του για να εξασφαλίσει τα 50.000 ευρώ της ασφάλειας, ώστε να καλύψει μέρος των χρεών του. Ο επιχειρηματίας συνελήφθη για ψευδορκία, άσκοπη κινητοποίηση της Αστυνομίας και απόπειρα απάτης σε βάρος ασφαλιστικής εταιρίας.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο επιχειρηματίας να το τεμάχισε και να πούλησε τα τμήματά του ως ανταλλακτικά, προσπαθώντας να εξαφανίσει κάθε ίχνος του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης κατέρρευσε οικονομικά λόγω της κρίσης και έχασε… στην τσόχα και τα τελευταία του μετρητά παραμονές της Πρωτοχρονιάς.

Πηγή: www.trikalanews.gr