Ελεύθεροι έφυγαν από το γραφείο του ανακριτή, μετά τις απολογίες τους, οι δύο γιοι του καταδικασμένου ως εγκεφάλου της απαγωγής και της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.

Οι δυο κατηγορούμενοι, ο ένας εν ενεργεία αστυνομικός και ο δεύτερος εν αποστρατεία, φέρονται να αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση επικαλούμενοι άλλοθι το οποίο, όπως ισχυρίζονται, είχαν την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του νεαρού, πριν από περίπου 11 χρόνια.

Με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα στον έναν κατηγορούμενο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ ο δεύτερος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.

Στη δικαιοσύνη έχει ανοίξει ένας νέος κύκλος ανακρίσεων με νέα πρόσωπα να βρίσκονται στο επίκεντρο της έρευνας τα οποία καλούνται σε απολογία για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της αρπαγής κατά συναυτουργία.

Τον περασμένο Μάιο το κατώφλι του 2ου ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση πέρασαν ακόμη δυο κατηγορούμενοι 53 και 54 ετών, οι οποίοι μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα.