Συνολικά τρεις επιθέσεις με στόχο αστυνομικούς σημειώθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (10/9) στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στου Ζωγράφου, με την ΕΛ.ΑΣ. να προχωρά σε δύο προσαγωγές.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη περί τις 00:25 τα ξημερώματα, στην οδό Διδότου στα Εξάρχεια, όταν ομάδα περίπου 20-25 κουκουλοφόρων επιτέθηκε στη διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, με πέτρες και βόμβες μολότοφ. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, ενώ δεν έγινε κάποια προσαγωγή από το σημείο.

Σχεδόν 10 λεπτά αργότερα, πάλι στα Εξάρχεια, αλλά αυτή τη φορά στη συμβολή των οδών Μπενάκη και Κωλέττη, ομάδα 40 ατόμων πέταξε βόμβες μολότοφ εναντίον άλλης διμοιρίας των ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά, ενώ προχώρησαν και σε δύο προσαγωγές ατόμων, που όμως αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα.

Τέλος, περί τις 02:05 τα ξημερώματα στην οδό Κοκκινοπούλου, άγνωστοι πέταξαν από αερογέφυρα βόμβα μολότοφ εναντίον διερχομένης περιπολίας της Ομάδας «Δράση», χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος αστυνομικός.