Κρατούμενος καταγγέλλει αστυνομικούς πως τον βασάνισαν και ότι τον ξυλοκόπησαν άγρια πολλές φορές, με ένα περιστατικό να φέρεται πως έγινε μπροστά στους γονείς του, με ειδικό φρουρό να λέει ότι θα παραλάβουν το παιδί τους σε κάσα.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, πρόκειται για 33χρονο υπήκοο Αλβανίας που έχει συλληφθεί για ναρκωτικά. Συνολικά ένας αξιωματικός, δύο αστυφύλακες και ένας ειδικός φρουρός συνελήφθησαν από τους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ και οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η αδερφή του μίλησε στο δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού και ανέφερε χαρακτηριστικά πως «το μόνο που είπε “μάνα σώσε με γιατί με σκοτώνουν”». Όπως ανέφερε τον μεταφέρθηκε την Παρασκευή από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και τότε οι αστυνομικοί που ήταν υπεύθυνοι για τη μεταφορά κατηγορούνται ότι του είχαν φορέσει κράνος, τον χτυπούσαν και δεν του έδιναν νερό παρά τις εκκλήσεις του. Όταν έφτασε στις φυλακές Κορυδαλλού, συνεχίστηκαν τα βίαια χτυπήματα. Σωφρονιστικός υπάλληλος έσπευσε να τον προστατεύσει.

«Του είχαν βάλει κράνος στο κεφάλι, στο αυτοκίνητο του το έβγαλαν και τον ξυλοκοπούσαν και εκεί πριν τον παραδώσουν, τον έδειραν ξανά. Τον χτυπήσανε», είπε η αδερφή του 33χρονου κρατούμενου και πρόσθεσε πως «ήταν χτυπημένος ήδη από την ασφάλεια Καβάλας. Χτυπήθηκε μπροστά στους γονείς του που είχαν πάει για επισκεπτήριο και είπαν στον πατέρα του θα πάρετε το παιδί σας στην κάσα».