Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Ταυτοποιήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα της δολοφονίας σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε καφετέρια με ναργιλέδες στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Οι ίδιες πήγες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 39χρονο υδραυλικό, ο οποίος διαμένει στην περιοχή, δεν έχει δημιουργήσει οικογένεια και είχε πάει στο κατάστημα προκειμένου να παρακολουθήσει ποδόσφαιρο.

Το θύμα της δολοφονίας δεν φαίνεται να είχε καμία σχέση με τα 7 άτομα που τσακώθηκαν, ενώ δεν προκύπτει μέχρι στιγμής εμπλοκή του σε κάποια υπόθεση που να έχει απασχολήσει την ΕΛΑΣ. Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι τα δύο οχήματα που χρησιμοποίησαν οι 7 Αλβανοί, είχαν μισθωθεί μακροχρόνια πριν από περίπου 6 μήνες με πλαστές αστυνομικές ταυτότητες.