Έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η Ρούλα Πισπιρίγκου όπου σήμερα θα καταθέσει ο εν διαστάσει σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης τους, Τζωρτζίνας. Στο δικαστήριο βρίσκεται και η οικογένεια της 34χρονης.

Η 34χρονη κατηγορούμενη αναμένει να ακούσει τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος στηρίζει την κατηγορία σε βάρος της, να ζητεί τη δικαίωση της μνήμης της 9χρονης που έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου ένα χρόνο.

Ο πατέρας της Τζωρτζίνας, στην κατάθεσή του στην ανακρίτρια, είχε μιλήσει για τη στιγμή που ενημερώθηκε για το θάνατο του παιδιού του στο Παίδων περιγράφοντας την κατηγορουμένη να μπαίνει στο δωμάτιο του νοσοκομείου, να αγκαλιάζει τη νεκρή κόρη της, κλαίγοντας με λυγμούς.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, πριν από λίγες ημέρες, κρίθηκε προφυλακιστέα με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα και για την υπόθεση του θανάτου των δυο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας. Ήταν μια απόφαση που ο συνήγορος της ζήτησε να ανατρέψει με διάταξη της η δικαστική λειτουργός που χειρίζεται την υπόθεση «άμεσα και χωρίς χρονοτριβή». Ο Αλέξης Κούγιας θεωρεί ότι το κατηγορητήριο σε βάρος της 34χρονης έχει καταρρεύσει και στρέφει τα βέλη του στους ιατροδικαστές που με τις εκθέσεις τους έβαλαν την εντολέα του στο «κάδρο» της υπόθεσης.