Αναστάτωση προκλήθηκε στη Στυλίδα, όταν κάτοικοι της περιοχής εντόπισαν σε πάρκο έναν άντρα νεκρό το απόγευμα της Δευτέρας (5/11), με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν τις αρχές.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Πάρκο του Λαού λίγο πριν τις 18:00, όταν εντοπίστηκε από πολίτες που συνηθίζουν να αθλούνται στο χώρο.

Αμέσως ειδοποίησαν αστυνομία και ασθενοφόρο, που έφτασαν γρήγορα στο σημείο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πρόκειται για Ρουμάνο γύρω στα 60, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε βρει την «πατρίδα» του στη Στυλίδα, αν και δεν είχε μόνιμη κατοικία. Έκανε περιστασιακά μεροκάματα, ενώ δεχόταν και βοήθεια από τον κόσμο.

Δεν έφερε χτυπήματα ή άλλα τραύματα και από τους αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ωστόσο, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας και οι υπόλοιπες τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.