Mια γυναίκα κατέγραψε σε βίντεο τη στιγμή που παρενοχλείται από επιδειξία στην περιοχή της Άνω Πόλης, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, είναι η τρίτη φορά, που η 32χρονη πέφτει θύμα παρενοχλητικής συμπεριφοράς στη γειτονιά της και όπως καταγγέλλει συμβαίνει το ίδιο και σε άλλες κοπέλες στην περιοχή, καθώς οι επιθέσεις είναι μάστιγα στην περιοχή.

Η γυναίκα, που παρενοχλήθηκε για τρίτη φορά, μέσα σε λίγους μήνες, καθόταν σε παγκάκι έξω από την εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης.

Ξαφνικά, αντιλαμβάνεται έναν άνδρα στη γωνία, ο οποίος όπως διακρίνεται και στο βίντεο, φοράει κόκκινη μπλούζα. Εκείνος, αφού της επιτέθηκε λεκτικά, άρχισε να αυτοϊκανοποιείται μπροστά της.

Όταν όμως αντιλήφθηκε πως η γυναίκα τον καταγράφει σε βίντεο, φοβήθηκε και έφυγε τρέχοντας, με τους περαστικούς να τον κοιτούν απορημένοι.

Πριν από λίγους μήνες, η 32χρονη είπε πως δέχτηκε και πάλι επίθεση όταν ένας άνδρας, ξεκίνησε να τη βρίζει χυδαία, κάνοντας χειρονομίες, θεωρώντας πιθανό πως μπορεί να ήταν ο ίδιος δράστης.

Η 32χρονη δήλωσε:

«Πήρα τηλέφωνο το 100 και τις τρεις φορές, αλλά δεν έκανα μήνυση. Την τελευταία φορά, ήρθαν ένστολοι στο σπίτι μου και έγινε καταγραφή του περιστατικού.

Υπάρχουν και άλλα περιστατικά και οι γυναίκες δεν τα καταγγέλλουν. Φοβούνται να μην στοχοποιηθούν. Περιγραφή του δράστη έχω δώσει στην αστυνομία».