Δύο… παλιοί γνώριμοι της ΕΛ.ΑΣ., ένας 34χρονος κι ένας 18χρονος, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ καθώς είχαν διαρρήξει το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός συνταξιούχου αστυνομικού στην περιοχή του Καματερού και του είχαν αρπάξει –μεταξύ άλλων αντικειμένων- ένα πιστόλι των 9mm τύπου Glock.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν τους δύο Ρομά να κινούνται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στους Αγίους Αναργύρους και προχώρησαν σε έλεγχο, όπου διαπιστώθηκε αρχικά ότι σε βάρος του 18χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για «ληστεία» και «σύσταση συμμορίας». Κατά τη διάρκεια του σωματικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι τα δύο άτομα είχαν πάνω τους και το πιστόλι των 9mm, το οποίο ομολόγησαν ότι είχαν κλέψει νωρίτερα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πιο συγκεκριμένα, είχαν διαρρήξει το Ι.Χ. αυτοκίνητο του συνταξιούχου αστυνομικού και το άρπαξαν το τσαντάκι του, το οποίο περιείχε προσωπικά έγγραφα, λίγα χρήματα και το Glock. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία από το Τ.Α. Αγίων Αναργύρων – Καματερού.