Σοκ προκαλούν τα όσα αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης αναφορικά με το έγκλημα που σημειώθηκε στην Καβάλα και έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. «40 χρόνια σπάνια έχω δει να σκοτώνουν εν ψυχρώ βρέφος 11 μηνών» επεσήμανε αναφερόμενος στον 56χρονο που σκότωσε εν τον γιο του και την πρώην σύντροφό του και ύστερα έδωσε τέλος και στη δική του ζωή.

Ο ιατροδικαστής Καβάλας, Νίκος Κιφνίδη που εξέτασε τις σορούς των θυμάτων μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή του Mega «Mega Καλημέρα». «Και το μωρό αλλά και η γυναίκα πυροβολήθηκαν πισώπλατα με αποτέλεσμα ο θάνατός τους να είναι ακαριαίος» σημείωσε.

«Το παιδί έχει πύλη εισόδου στην αριστερά ωμοπλατιαία χώρα και πύλη εξόδου δεξιά κάτω κοιλιακή χώρα…προκάλεσαν ρήξη πνευμόνων και ήπατος του παιδιού» εξήγησε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ιατροδικαστή, το μωρό πυροβολήθηκε με μικρά σκάγια, για πουλιά ενώ η γυναίκα με χοντρά για αγριογούρουνα.

«Έκανε δύο προσπάθειες, την πρώτη προσπάθησε να πυροβολήσει στο στήθος αλλά μάλλον σκέφτηκε την καρδιά μία και έξω αλλά το όπλο πιθανόν γλίστρησε» συμπλήρωσε ο ιατροδικαστής αναφορικά με τον τρόπο που προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του ο δράστης.