Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 34χρονος, πρώην παίκτης ριάλιτι, που μπούκαρε με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του Εφετείου και στη συνέχεια παραδόθηκε. Το βασικό ερώτημα για τις Αρχές είναι από πού βρήκε το 1,5 εκατομμύριο ευρώ που είχε στην κατοχή του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha το μεγάλο χρηματικό ποσό, όπως είπε ο 34χρονος, προέρχονται από εμπόριο ναρκωτικών και από ερωτικά ραντεβού που έκλεινε από πληρωμή.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την εισβολή κρίθηκε η άμεση αναγκαία η εισαγωγή του άνδρα στο Δαφνί.

Ο δικηγόρος του 34χρονου Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μίλησε στο OPEN. «Μιλάμε για μία περίεργη υπόθεση, παραδόθηκε από μόνος του. Σήμερα στις 12:00 θα απολογηθεί προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις για τα ναρκωτικά και για το τεράστιο χρηματικό ποσό που βρέθηκε και παραδόθηκε από τον ίδιο. Τα ναρκωτικά ήταν για τον ίδιο. Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων δικαιολογείται με αποδείξεις. Αποτελούν νόμιμα χρήματα από νόμιμη πηγή. Νοσηλεύεται στο Δαφνί» ανέφερε.

«Θέλω να πάω στη φυλακή»

Ο ειδικός φρουρός που τον συνέλαβε, μιλώντας στον Alpha, περιέγραψε πώς ακριβώς συνέβη το περιστατικό και τι τού είπε ο 33χρονος.

«Εκτελούσα διατεταγμένη υπηρεσία σκοπού στον χώρο στάθμευσης του Εφετείου Αθηνών. Στις 08.40 εισήλθε στον χώρο στάθμευσης του Εφετείου λευκό αυτοκίνητο χωρίς να σταματήσει στο σήμα που έκανα για τον τυπικό έλεγχο προ της εισόδου του. Αφού εισήλθε, στάθμευσε κανονικά και κατέβηκε από το αυτοκίνητο ένας άνδρας μελαχρινός, μετρίου αναστήματος ο οποίος με πλησίασε και μου είπε ότι δεν είναι καλά και θέλει να πάει στη φυλακή», τόνισε ο ειδικός φρουρός και συνέχισε: