Περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τον άγριο καυγά που ξέσπασε στον Βόλο, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας 51χρονος κυνηγούσε να σκοτώσει με μπαλτά έναν άλλον άνδρας, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το volosday, όλα άρχισαν όταν ο 51χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητό του έξω από το κατάστημα για να αγοράσει τσιγάρα, έχοντας αφήσει τη συντροφιά του μέσα. Κατά την ολιγόλεπτη απουσία του ο δράστης ισχυρίζεται ότι θαμώνας του καταστήματος, συγκεκριμένα ο 45χρονος, ενόχλησε τη σύντροφό του.

Από την πλευρά του, το θύμα φέρεται να υποστηρίζει ότι πρόκειται για παρεξήγηση. Ο 45χρονος, που ήταν από νωρίς στο κατάστημα, λέει πως προσκάλεσε φίλο του στην παρέα για μπίρες, όμως επειδή το ΙΧ του 51χρονου ήταν σταθμευμένο κοντά στο σημείο όπου καθόταν, ακούστηκε εσφαλμένα να απευθύνεται στη σύντροφο του δράστη.

Οταν ο 51χρονος ενημερώθηκε το περιστατικό επιστρέφοντας έγινε έξαλλος. Κάλεσε τον 45χρονο να μιλήσουν εκτός του καταστήματος και γρήγορα οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια και θαμώνες προσπαθούσαν να τους χωρίσουν. Τελικά, ο δράστης έφυγε από το κατάστημα, όμως μετά από δέκα λεπτά επέστρεψε αποφασισμένος για όλα έχοντας μαζί του μπαλτά και μαχαίρι.

Ακολούθησαν σκηνές φρίκης με τους πελάτες του καταστήματος να φοβούνται για τα χειρότερα. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, με τον 51χρονο να οδηγείται στο Τμήμα και το θύμα να φυγαδεύεται στην τουαλέτα του μαγαζιού.

Ο δράστης κρατήθηκε τη νύχτα για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν επάνω του και κατάσχεσαν τον μπαλτά και ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 12,3 εκατοστών.

Το θύμα δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο επεισόδιο και δεν κατήγγειλε την επίθεση. Ο συλληφθείς αφέθηκε τελικά ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.