Ο 55χρονος που δολοφόνησε την σύζυγο του στη Καβαλά φέρεται να είναι ιδιαίτερα ψυχρός προς τους αστυνομικούς και αμετανόητος, σχετικά με την δολοφονία της συζύγου του, την οποία έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, δεν έχει μετανιώσει την πράξη του, ενώ προσπάθησε να καλύψει το έγκλημα που διέπραξε, σύμφωνα με την υπάλληλο του φαρμακείου, που διατηρούσε η δολοφονημένη 43χρονη.

Συγκεκριμένα, το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ανέφερε πως η υπάλληλος αναζητούσε την 43χρονη για ώρες, καθώς την καλούσε στο κινητό τηλέφωνο. Τότε, δέχτηκε ένα SMS που έγραφε «είμαι καλά. Είμαστε μαζί με τον σύζυγό μου στον μηχανικό. Ψάχνουμε σπίτι. Μην ανησυχείς», σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς.

Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο γραπτό μήνυμα την προβλημάτισε, τόσο γιατί η 43χρονη δεν έγραφε με αυτό τον τρόπο, όσο και γιατί επικοινώνουσαν με γραπτά μηνύματα σε εφαρμογή κινητού και όχι μέσω SMS. Αφού πέρασε λοιπόν, αρκετές ώρες μαζί με συγγενείς της 43χρονης, αποφάσισαν να καλέσουν την Αστυνομία, ενώ στη συνέχεια αποδείχτηκε ότι πρόκειται για μία ακόμη γυναικοκτονία.

Σημειώνεται, ότι ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης μίλησε στο Newsbeast και μεταξύ άλλων σημείωσε ότι ο 55χρονος λίγη ώρα μετά την δολοφονία της συζύγου του «βγήκε να κάνει μονόζυγο δίπλα στην παιδική χαρά αφού τη σκότωσε. Ελάχιστοι βρίσκονται σε αυτό το σημείο εκείνη την ώρα, για αυτό και δεν κατάλαβε κανείς τίποτα».