Ακόμη μία γυναικοκτονία σημειώθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Καβάλα, όταν ένας 55χρονος έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την σύζυγο του και μετά προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία.

Όπως αναφέρει το proininews.gr, ο 55χρονος ήταν βραβευμένος αθλητής του στίβου. Συγκεκριμένα, τοπικός σύλλογος στο χωριό Πηγές Νέστου- Καβάλας είχε βραβεύσει τον δράστη το 2018, καθώς ήταν δεύτερος πανελληνιονίκης/βετεράνος στα 400 μέτρα με εμπόδια.

Η βράβευση του 55χρονου το 2018

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι, που έχει δύο ανήλικα παιδιά 10 και 6 ετών, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα και είχε δρομολογήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου.

Μάλιστα, ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης μίλησε στο Newsbeast και μεταξύ άλλων σημείωσε ότι ο 55χρονος λίγη ώρα μετά την δολοφονία της συζύγου του «βγήκε να κάνει μονόζυγο δίπλα στην παιδική χαρά αφού τη σκότωσε. Ελάχιστοι βρίσκονται σε αυτό το σημείο εκείνη την ώρα, για αυτό και δεν κατάλαβε κανείς τίποτα».