Αντιμέτωπος με νέες κακουργηματικές κατηγορίες είναι ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ λίγες μόλις ημέρες πριν δικαστεί σε δεύτερο βαθμό για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις 6 ετών για τις οποίες έχει καταδικαστεί, πρωτόδικα, σε κάθειρξη 12 ετών, με αναστολή. Ο αρμόδιος εισαγγελέας, μετά την διενέργεια έρευνας, άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του 70χρονου μουσικού για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Οι κατηγορίες αφορούν σε πέντε κορίτσια που έχουν καταγγείλει ότι ο κατηγορούμενος τα παρενόχλησε σεξουαλικά κατά το διάστημα από το 2007 – 2013. Παράλληλα, οι καταγγελίες τριών ακόμη γυναικών σε βάρος του ντράμερ, σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκαν στο αρχείο, λόγω παραγραφής. Ο 70χρονος, σύμφωνα με την κατηγορία, διέπραξε τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται στο σπίτι του αλλά και σε δυο κάμπινγκ του νομού Ηλείας, όπου έκανε διακοπές. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ιδιοκτήτες του ενός κάμπινγκ τον είχαν ζητήσει να φύγει όταν ενημερώθηκαν για τις καταγγελίες σε βάρος του.

Η δικογραφία περνάει, πλέον, στα χέρια ανακριτή ο οποίος θα καλέσει σε απολογία τον κατηγορούμενο. Ο μουσικός μπήκε στο στόχαστρο της δικαιοσύνης, τον περασμένο Μάρτιο, μετά τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν σε βάρος του πέντε γυναίκες στην οποία καταγράφουν τις μαρτυρίες τους για όσα βίωσαν ενώ ήταν ανήλικες. Η δράση του ντράμερ, σύμφωνα με τις καταγγελίες, εξακολουθούσε έως και το 2018-2019 και ενώ ήδη ελεγχόταν από τη δικαιοσύνη για τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού. Μάλιστα, οι μαρτυρίες των νεαρών γυναικών αποκάλυψαν και άλλες περιπτώσεις ανήλικων κοριτσιών που, όπως λένε, έπεσαν θύματα της διαστροφής του μουσικού ενώ ήταν μεταξύ 8 και 13 ετών.

Οι νεαρές γυναίκες φέρονται να μην σχετίζονται μεταξύ τους ενώ περιγράφουν διαφορετικά πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα σε διαφορετικούς τόπους και χρόνους. Οι καταγγέλλουσες στις μαρτυρίες τους εμφανίζονται να καταγράφουν ένα μοτίβο το οποίο ακολουθούσε ο ντράμερ που φέρεται, σε πολλές περιπτώσεις, να εκμεταλλευόταν την χαλαρότητα των καλοκαιρινών διακοπών αλλά και την γνωριμία του με τους γονείς των παιδιών που του έδειχναν εμπιστοσύνη και εξαιτίας του γεγονότος ότι είχε συνεργαστεί με το δημοφιλές συγκρότημα.