Εξελίξεις στην υπόθεσης των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα αναμένονται σε περίπτωση που ο θάνατος της 6 μηνών Ίριδας στις 21 Μαρτίου του 2021 αποδοθεί σε εγκληματική ενέργεια. Ο θάνατος του μωρού αποτελεί «κλειδί» στις έρευνες, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, καθώς αν είναι έγκλημα τότε μένει ανοιχτό το ενδεχόμενο για διώξεις ακόμα και σε συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου, που βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας το βράδυ που το βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, σε περίπτωση που ο θάνατος αποδοθεί σε εγκληματική ενέργεια και η κατηγορούμενη τηρήσει την ίδια αποστασιοποιημένη στάση και την ίδια στάση τηρήσει και το συγγενικό της πρόσωπο, αστυνομικοί και οι δικαστικοί σημειώνουν πως θα ασκηθεί δίωξη από κοινού για ανθρωποκτονία.

Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να ασκήσει πίεση στη Ρούλα Πισπιρίγκου διότι θα συμπαρασύρει στην ίδια κατηγορία, ίσως σε προσωρινή φυλάκιση και τη συγγενή της, ειδικά αν δεν διευκρινίζει κανείς τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε σε συγγενείς της σπιτονοικοκυράς ότι πέθανε μια ημέρα πριν τον θάνατό της

Όσον αφορά στην υπόθεση με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, γνωστοί της γυναίκας υποστηρίζουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε μαζί τους και τους είπε ότι η ηλικιωμένη πέθανε μια μέρα πριν τον θάνατό της.

Εκείνοι όταν είδαν το πιστοποιητικό θανάτου μπήκαν σε υποψίες, ενώ, όπως έγινε γνωστό, τα τελευταία 24ωρα πριν η γυναίκα εισαχθεί στο νοσοκομείο και καταλήξει, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να της είχε πάει χυμούς και ροφήματα.