Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις στο «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής (1/4) για την υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά. Από την αρχή της εκπομπής φτάνουν πληροφορίες που προκαλούν ανατριχίλα, όπως το τηλεφώνημα από έναν νομικό που αναστάτωσε την Αγγελική Νικολούλη, αλλά και η επιβεβαιωμένη μαρτυρία ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έθαψε την μικρή Τζωρτζίνα με το τάμπλετ της.

Η επόμενη αποκάλυψη ήταν αυτή που είχε προαναγγείλει η ίδια η δημοσιογράφος. Το «Φως στο Τούνελ», λοιπόν, έφερε στο φως δύο σοκαριστικά ηχητικά ντοκουμέντα της ίδιας της «μητέρας» μέσα από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπως η 9χρονη Τζωρτζίνα είχε ένα από τα 9 επεισόδια, πριν καταλήξει.

Όπως είπε η Αγγελική Νικολούλη, στις 8 Απριλίου νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα και στις 9 του μήνα, την επόμενη μέρα, είχε επεισόδιο, το οποίο κάποιος το κατέγραψε και εμπιστεύτηκε την εκπομπή για να το δώσει.

Η Αγγελική Νικολούλη, θέλοντας να προστατεύσει τον μάρτυρα, έστειλε και το μήνυμά της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Μην αναζητήσει κανείς τον άνθρωπος που μου το έδωσε και μην τολμήσει να τον απειλήσει».

«Θέατρο του παραλόγου», είπε η Αγγελική Νικολούλη, η οποία εξήγησε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε ψέματα στις φίλες της και σε εκείνους που τηλεφωνούσε.

Τα όσα ακούγονται, προκαλούν ανατριχίλα και δείχνουν την αποφασιστικότητά της να πείσει τις φίλες της, με τις οποίες επικοινωνεί, παίζοντας «θέατρο» λίγο μετά την πρώτη απόπειρα κατά της κόρης της.

«Μόλις πήγαμε να φύγουμε. Έκανε μία κρίση πάλι με εμετό, βήχει και την κράτησαν μέσα για να την ψάξουν κι άλλο», λέει στο πρώτο ηχητικό ντοκουμέντο, δήθεν «πεσμένη».

Στο πίσω μέρος ακούγεται ο ήχος του μόνιτορ, που παρακολουθούσε τους παλμούς της καρδιάς του άτυχου παιδιού.

Λίγο μετά μιλούσε πάλι με τις φίλες της εξαγριωμένη…

«Αυτοί δεν ξέρουν τι ψάχνουν. Έρχονται και με κοιτάνε με ένα ηλίθιο βλέμμα, σαν αυτό της αγελάδας. Το παιδί πάνιασε και σηκώθηκε μέσα στον ύπνο του από βήχα και μου φώναζε “μαμά δεν μπορώ, δεν μπορώ να ανασάνω” και να είναι κάτασπρο και να λέω έμεινε το παιδί. Κοίτα κακό που με έχει βρει εδώ μέσα με δαύτους.»

Τα ηχητικά αυτά ντοκουμέντα δεν σβήστηκαν και τα παρουσίασε το «Τούνελ».

Πώς με τα ψέματα η 33χρονη δημιουργούσε άλλοθι

Από τα όσα λέει στο «Τούνελ» η φίλη της «μητέρας» και μάρτυρας που μιλούσε μαζί της στο τηλέφωνο την ώρα της ανακοπής της Τζωρτζίνας, φαίνεται ότι είχε ήδη «χτίσει» από πριν το άλλοθί της στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Είπε στις φίλες της ότι στο θάλαμο βρισκόταν μαζί με μία άλλη μητέρα, για να μη θεωρήσουν ότι θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι κακό στο παιδί της.

Η εκπομπή είχε εντοπίσει και μιλήσει με τη συγκεκριμένη μητέρα, αλλά όπως η ίδια είχε πει, βρισκόταν σε διπλανό θάλαμο, όχι στον ίδιο. Η Ρούλα είχε ζητήσει μονόκλινο για να ξεκουράζεται, όπως είχε πει στους γιατρούς, επειδή ήταν έγκυος.

«Εμένα η Ρούλα μου είπε ότι ήταν στο ίδιο δωμάτιο με την άλλη μητέρα. Τη ρώτησα εάν ήταν σε μονόκλινο και μου είπε πως ήταν σε δίκλινο. Ρωτούσα γιατί φοβόμουν μη συμβεί κάτι, επειδή ήταν πρόσφατος, μόλις λίγων ημέρων ο θάνατος της μπέμπας και ρωτούσαμε οι γνωστές της αν έχει παρέα στο νοσοκομείο. Μου έλεγε “είναι δίπλα μου η κοπέλα, την βλέπω εδώ”. Και μάλιστα, όταν μου είπε για την ανακοπή στο τηλέφωνο, μου μετέφερε λεπτομέρειες. Ότι τράβηξε την κουρτίνα, να μη δουν η άλλη μητέρα και το παιδί της την Τζωρτζίνα όπως ήταν. Η Ρούλα της είπε πάρε το παιδί και βγες έξω», ανέφερε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.