Σοκ στο πανελλήνιο από την εξέλιξη της υπόθεσης με τα νεκρά παιδιά στη Πάτρα. Πάγωσε η Ελλάδα από τις αποκαλύψεις ότι βρέθηκε σε πολύ μεγάλη ποσότητα κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, μία ουσία που οδήγησε στον θάνατό της.

Στις 11 η ώρα το πρωί της Πέμπτης αναμένεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, και θα κληθεί να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα που έχουν τεθεί από το τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την υπόθεση.

«Είχε φωτογραφηθεί η μητέρα εξαρχής, όχι μόνο γιατί από την αρχή θεωρείτο στατιστικά απίθανο να έχουν φύγει αιφνίδια από την ζωή 3 παιδιά, αλλά και από την συμπεριφορά της. Οι αρχές ενεργοποιήθηκαν καθυστερημένα με αποτέλεσμα να φύγουν αυτά τα 3 παιδιά. Όσο αφορά στην ψυχρή στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η συμπεριφορά και ο τρόπος που εκδηλώνεται ένα συναίσθημα δεν ποινικοποιείται. Ωστόσο η γυναίκα αυτή από μόνη της εκτέθηκε, με τις δηλώσεις της και τη συμπεριφορά της», ανέφερε αρχικά.

«Έβγαινε προς τα έξω, ως μία χαροκαμένη μητέρα, αλλά κατά τα άλλα είχε μη συμβατική συμπεριφορά σε όλο το προφίλ και στάτους ζωής και αντιδράσεων», συμπλήρωσε.