Δεν μπορεί να αντιληφθεί ανθρώπινος νους το φριχτό τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε ο 7χρονος Ανδρέας από τον 33χρονο Πολωνό σύντροφο της μητέρας του. Τα όσα είπε με απόλυτη ψυχραιμία στους αστυνομικούς σοκάρουν.

«Του έβαλα μονωτική ταινία στο στόμα και του έκλεισα παράλληλα τη μύτη με τα χέρια μου, γιατί ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες. Μόλις κατάλαβα ότι ήταν νεκρό το παιδί έφτιαξα ένα πρόχειρο “τάφο” με τούβλα στο δώμα. Όταν αργότερα μάς έκαναν έξωση από το διαμέρισμα έβαλα τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα είχα μαζί μου όπου και αν πήγαινα, αφού για ένα διάστημα ήμουν άστεγος», είπε ο 33χρονος. Τόσο ο ίδιος όσο και η 29χρονη μητέρα, που έβλεπε να δολοφονούν το παιδί της και δεν αντέδρασε καν κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού.

Η ενημέρωση στη δασκάλα και την ανάδοχη οικογένεια

Η 10χρονη αδερφή του άτυχου Ανδρέα, όταν πήγαινε Δ΄Δημοτικού είχε ενημερώσει τη δασκάλα της για την εξαφάνιση του αδερφού της. Η εκπαιδευτικός με τη σειρά της ενημέρωσε τη διευθύντρια του σχολείου η οποία τελικά απευθύνθηκε στην ΕΛ.ΑΣ.

Αυτή, σύμφωνα με το Star, δεν ήταν η μοναδική φορά που η αδελφή του Ανδρέα σήμανε καμπανάκι για την τύχη του αδερφού της καθώς, κατά την ίδια πηγή, επέμεινε και στους ανάδοχους γονείς της για την εξαφάνιση με αποτέλεσμα αυτοί να απευθυνθούν εκ νέου στην ΕΛΑΣ. Η Αστυνομία είχε διαπιστώσει ότι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών ήταν σε ψυχιατρική κλινική, γεγονός που σήμανε συναγερμό καθώς θα μπορούσε ο ίδιος να έχει μαζί του τον 7χρονο, όπως επέμενε να ισχυρίζεται η σύζυγός του και μητέρα του αγοριού.

«Θέλω να τον σκοτώσω»

Χθες (13/2) ενημερώθηκε ο βιολογικός πατέρας του μικρού Ανδρέα για την άγρια δολοφονία του. Όπως είπε ο ίδιος στον Alpha έφυγε από την Ελλάδα πριν από οχτώ χρόνια και από τότε δεν είχε καμία επικοινωνία με τα δύο του παιδιά. Υποστηρίζει ότι άφησε τα παιδιά με τη μητέρα τους πίσω πιστεύοντας ότι τα αφήνει σε καλά χέρια, ενώ αγνοεί ότι η κόρη του δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια.

Ο πατέρας, που έχει νοσηλευτεί και άλλες φορές σε ψυχιατρική κλινική, λέει ότι η σύζυγός του ήταν καλή μητέρα ενώ δεν ήξερε τον σύντροφό της. «Έχω μπει τέσσερις φορές στο νοσοκομείο στην Πολωνία. Αγαπώ πολύ τα παιδιά μου. Θέλω να βγω να τον σκοτώσω αυτόν. Αν βγω από το νοσοκομείο και είμαι τώρα πιο καλά θέλω να πάω στην Ελλάδα» είπε. Όπως αποκαλύπτει δεν είχε επικοινωνία με τα παιδιά ή με την σύζυγό του και την ίδια στιγμή ζητά την αυστηρή τιμωρία του δράστη.