Φρίκη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το στυγερό έγκλημα του 7χρονου αγοριού από τη μητέρα του και τον σύντροφό της στην Κυψέλη.

Σήμερα ενημερώθηκε ο βιολογικός πατέρας του μικρού Ανδρέα για την άγρια δολοφονία του από τον σύντροφο της μητέρας του στο σπίτι, όπου διέμεναν στην Κυψέλη.

Όπως είπε ο ίδιος στον Alpha έφυγε από την Ελλάδα πριν από οχτώ χρόνια και από τότε δεν είχε καμία επικοινωνία με τα δύο του παιδιά. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι άφησε τα παιδιά με τη μητέρα τους πίσω πιστεύοντας ότι τα αφήνει σε καλά χέρια, ενώ αγνοεί ότι η κόρη του δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια.

Ο πατέρας που έχει νοσηλευτεί και άλλες φορές, λέει ότι η σύζυγός του ήταν καλή μητέρα ενώ λέει ότι δεν ήξερε τον σύντροφό της. Όπως αποκαλύπτει δεν είχε επικοινωνία με τα παιδιά ή με την σύζυγό του και την ίδια στιγμή ζητά την αυστηρή τιμωρία του δράστη.

Η στάση της μητέρας σοκάρει καθώς φαίνεται τελείως απαθής τόσα χρόνια. Ακόμα και στις απολογίες της δεν δείχνει μετανιωμένη ενώ οι προσπάθειές της στρέφονται στο να βγάλει την ευθύνη από πάνω της.