Σε γραφεία συνδέσμου οπαδών του ΠΑΟΚ φαίνεται ότι βρήκε καταφύγιο ο 23χρονος που συνελήφθη για εμπλοκή στη δολοφονία του 19χρονου οπαδού του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Τlive, o 23χρονος είχε τα κλειδιά του συνδέσμου και κρύφτηκε εκεί αμέσως μετά τη δολοφονική επίθεση στον 19χρονο. Χρησιμοποίησε μάλιστα το κινητό του και η αστυνομία εικάζει ότι πήρε κάποιους για να τους ενημερώσει και να έρθουν να τον παραλάβουν και να τον κρύψουν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη πέρασε στα γραφεία του συνδέσμου αρκετές ώρες.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 23χρονου από την Αλβανία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και τριών μηνών για τα ευρήματα σε σύνδεσμο οπαδών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου έγινε αστυνομική έφοδος μετά το φονικό.

Στον συγκεκριμένο χώρο (που βρίσκεται σε ημιώροφο πολυκατοικίας και ήταν κλειδωμένος κατά την άφιξη της αστυνομίας) κατασχέθηκαν –μεταξύ άλλων- αναδιπλούμενοι σουγιάδες, κράνη, βεγγαλικά χειρός, κροτίδες, διάφορα εργαλεία (όπως φτυάρια, σφυριά), δικράνια, μεταλλικοί σωλήνες και ξύλινα ρόπαλα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

«Είχα κλειδιά, ήταν μια μέρα στον χώρο και τα πήρα»

«Είχα κλειδιά, ήταν μια μέρα στον χώρο και τα πήρα. Δεν ξέρω ποιοι άλλοι έχουν πρόσβαση στον χώρο, ούτε ποιοι έχουν κλειδιά», είπε ο 23χρονος, αλβανικής καταγωγής, στην απολογία του, αρνούμενος οποιαδήποτε σχέση με τα ευρήματα.