Ένα οπτικό και ένα ηχητικό ντοκουμέντου από το περιστατικό με πυροβολισμούς σε φούρνο στην περιοχή της Βούλας το περασμένο Σαββατοκύριακο φέρνει στο φως η εκπομπή Live News.
Στο βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος καταγράφονται εργαζόμενοι και πελάτες του φούρνου αλλά και άνθρωποι που τυχαία περνούσαν από το σημείο να τρέχουν πανικόβλητοι για να προστατευτούν.

Το ηχητικό καταγράφει τις συνομιλίες του κέντρου της Άμεσης Δράσης με το πλήρωμα της ομάδας ΔΙΑΣ που κατέφθασε πρώτο στην περιοχή. Οι οδηγίες από το Κέντρο ήταν σαφείς: Να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας οι αστυνομικοί, αφήνοντας και λίγα μέτρα μακριά από το σημείο τις μηχανές τους και να ενημερώσουν για τους δράστες προκειμένου να σπεύσουν άμεσα ενισχύσεις.

«Στο φούρνο έχουμε αίματα και ένα μαχαίρι μεγάλων διαστάσεων» ακούγεται να λέει ένας αστυνομικός που έχει φτάσει στον φούρνο. «Υπάρχουν ίχνη από αίμα και φθορές εκτεταμένες. Κανένας εργαζόμενος δεν είναι μέσα στο φούρνο, έχουν αποχωρήσει όλοι» συνεχίζει.

Στη συνομιλία ακούγεται και η στιγμή που ο αστυνομικός βρήκε τον πρώτο κάλυκα των 9 mm από την επίθεση, αλλά και η περιγραφή των δραστών, σύμφωνα με την οποία 2 άτομα διέφυγαν με ταξί Mercedes.