Να ξετυλίξουν το μυστήριο γύρω από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν λίγο μετά τις 5:30 το απόγευμα, έξω από φούρνο στη συμβολή των οδών Ερμού και Προόδου, στη Βούλα αστυνομικοί της ασφάλειας.

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχουν σχηματίσει, μία ομάδα 2-3 ατόμων μπήκε στο φούρνο για να πάρει καφέ και βγαίνοντας από αυτόν διαπληκτίστηκαν με δύο άλλα άτομα που έφτασαν στο σημείο με ένα παλιό ταξί. Έχουν αναφερθεί πυροβολισμοί από κυνηγετικό όπλο, καθώς επίσης και ότι από το σημείο διεφυγαν άτομα με ένα σκούρο τζιπ (σ.σ. πιθανότατα οι 2-3 που κατέβηκαν για καφέ).

Όταν έφτασε στον φούρνο η Αστυνομία, βρήκε μόνο τις έντρομους υπαλλήλους του φούρνου, ένα μαχαίρι και κηλίδες από αίματα, όχι όμως κάποιον από τους εμπλεκόμενους.

Αμέσως μετά η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε από το Ασκληπιείο της Βούλας ότι έχουν μεταφερθεί, με ίδια μέσα στο νοσοκομείο, τρια άτομα τα οποία φέρουν τραύματα πιθανότατα από πυροβολισμούς. Και εκεί έχει φτάσει κλιμάκιο της Ασφάλειας προκειμένου να διαπιστώσει αν είναι αυτή που εμπλέκονται στο περιστατικό.

Οι ίδιες πήγες αναφέρουν ότι τα άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο είναι βουλγαρικής καταγωγής.