Ανησυχία εκφράζει ο δικηγόρος της 30χρονης, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και κρατήθηκε όμηρος από τον πρώην σύντροφό της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

«Υπάρχει έντονη ανησυχία από την πλευρά του θύματος γιατί έχει ασκηθεί δίωξη από την Εισαγγελία, αλλά η δίωξη είναι πραγματικά ελλιπής» τόνισε στο Mega ο Κωνσταντίνος Γώγος, ο οποίος σημείωσε πως παρότι υπάρχουν μαχαιριές στο λαιμό της και σωματικές βλάβες, δεν ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

«Το υλικό που έχει δώσει η Αστυνομία είναι πλήρες, η δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας είναι ελλιπής. Αντιλαμβάνεστε ότι αν αφεθεί ελεύθερος, υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της» υπογράμμισε ο δικηγόρος.

«Εμείς το βλέπουμε, όλοι οι Έλληνες το είδαν, μόνο η Εισαγγελία δεν είδε τις μαχαιριές στο λαιμό, το γκαζάκι που πήγε να ανατινάξει την πολυκατοικία, μόνο η εισαγγελία δεν τα είδε» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Γώγος, επαναλαμβάνοντας ότι θα πρέπει να ασκηθεί συμπληρωματική δίωξη. «Τα λάθη διορθώνονται, έστω και σήμερα» κατέληξε ο δικηγόρος της 30χρονης, ο οποίος επανέλαβε ότι το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ. μιλά για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

«Ήθελε να με σκοτώσει»

Η περιγραφή της γυναίκας που ξυλοκοπήθηκε σοκάρει.

«Μπήκε από τη βεράντα στο σπίτι και με πήρε με το ζόρι με μαχαίρι και με τράβηξε από τα μαλλιά σαν σκυλί. Μετά σταμάτησε ένα ταξί, μπήκαμε μέσα και αυτός ήταν δίπλα με ένα μαχαίρι, για να μην μπορώ να ζητήσω βοήθεια» είπε χθες στην εκπομπή TLive.

«Φτάσαμε στο σπίτι του και αυτός άρχισε να με χτυπάει με μπουνιές στο κεφάλι και μετά με το μαχαίρι. Ήθελε να με σκοτώσει. Έσπασε και τον ναργιλέ και με το λάστιχο με έδερνε σε όλο το σώμα και το κεφάλι. Είπε μπροστά στην αστυνομία ότι εγώ είμαι η γυναίκα του και μπορεί να με κάνει ό,τι θέλει. Έλεγε ότι η Ελλάδα δεν έχει νόμους και ότι μπορεί να με σκοτώσει και να βγει με το κεφάλι μου στα χέρια και να πει ότι είναι ένας άνδρας από την Αίγυπτο».

Μάλιστα ο δράστης πήρε και το 7 ετών παιδί της γυναίκας από το Messenger για να του δείξει τι έκανε στη μητέρα του.

«Άνοιξε το live στο δικό μου Facebook για να δουν οι φίλοι τι μου κάνει. Πήρε και το παιδί μου από το Messenger, που είναι 7 χρονών, και του έδειχνε τι μου κάνει και πώς με χτυπάει. Μετά του είπε φύγε και έσπασε στη συνέχεια το κινητό μου. Με είδε ο γιος μου μέσα στα αίματα, και άρχισε να κλαίει το παιδί μου και να φωνάζει», αναφέρει η 31χρονη γυναίκα.