«Κροκοδείλια» ήταν τα δάκρυα που έχυνε από το… τηλέφωνο ο άγνωστος απατεώνας ο οποίος παρίστανε το γιο ενός ηλικιωμένου ζευγαριού και ζητούσε να του στείλουν χρήματα, τάχα για να πληρώσει την εγγύηση που είχε οριστεί για να αφεθεί ελεύθερος από την Αστυνομία!

Η κομπίνα ήταν καλά στημένη σε βάρος του 86χρονου άνδρα και της 76χρονης συζύγου του. Μια άγνωστη επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί τους στο σπίτι τους στην Κομοτηνή τη Μ. Τετάρτη και ισχυρίστηκε ότι ο γιoς τους είχε προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, είχε συλληφθεί και χρειαζόταν 10.000 ευρώ για να μην παραμείνει κρατούμενος!

Στο τηλεφώνημα, όπως αναφέρει το cretalive.gr, παρενέβη ένας άγνωστος που προσποιήθηκε ότι ήταν ο γιος των ηλικιωμένων και τους παρακάλεσε… κλαίγοντας να δώσουν τα χρήματα, πράγμα που εκείνοι δέχθηκαν! Μετά από λίγο, εμφανίστηκε στο σπίτι ένας άγνωστος ο οποίος παρέλαβε τα χρήματα και, όπως ήταν φυσικό, εξαφανίστηκε μαζί με τους συνεργούς του. Το ζευγάρι πληροφορήθηκε αργότερα από το παιδί του ότι δεν είχε εμπλακεί σε τροχαίο και κατήγγειλε την απάτη στην Ασφάλεια, που ερευνά την υπόθεση.