Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός συμμαθητή της 22χρονης σπουδάστριας σε σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη, που μαχαίρωσε εν ώρα μαθήματος 3 συμμαθήτριες της.

Η 22χρονη ξαφνικά σηκώθηκε από το θρανίο, έβγαλε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στις συμμαθήτριες της με αποτέλεσμα να τραυματίσει τρεις στα χέρια.

Όπως προέκυψε, η 22χρονη είχε πέσει θύμα bullying, καθώς σύμφωνα με πηγές από την ασφάλεια Πειραιά, η κοπέλα φέρεται να δεχόταν καθημερινά πειράγματα και κοροϊδίες για την εμφάνισή της ενώ στο σημείο όπου εξελίχθηκε στο συμβάν βρέθηκαν δύο μαχαίρια.

Το φρικτό περιστατικό περιέγραψε μιλώντας στην κάμερα του Mega ένας συμμαθητής των κοριτσιών.

«Ξαφνικά βγάζει ένα μαχαίρι και λέει “θα σας κάνω να γελάσετε τελευταία φορά εσείς που γελάτε μαζί μου”, ενώ δεν την είχαν πειράξει ποτέ», περιγράφει ο συμμαθητής της 22χρονης.

«Άκουσα τις κοπέλες να ουρλιάζουν. Τη στιγμή που πήγαινε να μαχαιρώσει δεύτερη φορά, είδε που σηκώθηκα και θα την έπιανα και γύρισε σε μένα. Μετά άρπαξα μια καρέκλα, τη χτύπησα στο χέρι για να της πέσει το μαχαίρι και τη στιγμή που της έπεσε και γύρισε να το πιάσει άρπαξα την κοπέλα που χτύπησε πρώτη και βγήκαμε έξω».


Δείτε το βίντεο…