Νέο σοκ με το έγκλημα της 48χρονης μητέρας 4 παιδιών στην Ιεράπετρα, με επιστήθια φίλη της να καταγγέλλει πως ο εν διαστάσει σύζυγός της την απειλούσε πως θα την σκοτώσει. «Τον θεωρούσε ικανό να το κάνει», είπε η φίλη του θύματος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η φίλη της 48χρονης αποκάλυψε αρχικά πως ο 54χρονος: «Την απειλούσε πως θα την σκοτώσει και μετά θα σκοτωθεί. Είχε δεχτεί λεκτική βία».

Στη συνέχεια η φίλη του θύματος ανέφερε: «Ήταν μαχήτρια της ζωής, αυτή δούλευε για να μεγαλώσει τα παιδάκια της».

«Φοβόταν για τη ζωή της. ήθελε να πάει σπίτι για να πάρει τα ρούχα της και φοβόταν. Την ρώτησα αν θεωρούσε πως μπορούσε να της κάνει αυτά που έλεγε και μου είπε πως τον θεωρούσε ικανό. Της είπα να μην πάει στο σπίτι», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η φίλη της 48χρονης για τη νέα γυναικοκτονία.

Πώς έγινε το φρικτό έγκλημα

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε σε οικισμό της πόλης της Ιεράπετρας όταν μετά από άγριο καβγά ανάμεσα στο ζευγάρι, ο άντρας ηλικίας 54 χρονών με πολλαπλές μαχαιριές, δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του.

Το περιστατικό φαίνεται πως έγινε σε εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων όπου έμενε προσωρινά η γυναίκα, όταν ο 54χρονος συναντήθηκε με την πρώην γυναίκα του, της επιτέθηκε με σφοδρότητα ρίχνοντας την κάτω αρχικά με μια μοτοσυκλέτα και στη συνέχεια, με πολλαπλές μαχαιριές, τη σκότωσε ακαριαία αναφέρει το radiolasithi.gr.

Πηγή φωτογραφίας: Creta24.gr