Και τέταρτος νεκρός μετανάστης εντοπίστηκε πριν λίγο μέσα σε ειδική κρύπτη στο επικαθήμενο τμήμα νταλίκας, που ήταν χωρίς τον τράκτορα στην Αμφιλοχία, που ερευνούν από το πρωί οι αστυνομικές αρχές.

Νωρίς το πρωί, είχαν βρεθεί «παγωμένα» τα πτώματα τριών ακόμη μεταναστών, οι οποίοι πέθαναν από ασφυξία, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, μέσα στις ειδικές κρύπτες που είχαν δημιουργήσει οι δουλέμποροι, στο φορτηγό που μετέφερε ξυλεία.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν κι άλλοι μετανάστες που βρήκαν τραγικό θάνατο στο επικαθήμενο.

Οι δουλέμποροι εγκατέλειψαν το φορτηγό σε ερημική τοποθεσία κοντά στο νεκροταφείο της Αμφιλοχίας, πριν από δύο ημέρες. Περίοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία και σήμερα το πρωί ξεκίνησαν οι έρευνες. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, στο φορτηγό υπήρχαν κι άλλοι μετανάστες, οι οποίοι κατάφεραν να σχίσουν το μουσαμά με τον οποίο ήταν καλυμμένες οι κρύπτες και να σωθούν.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.