Ο Απόστολος Γκλέτσος με δηλώσεις του αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στο κύκλωμα κοκαΐνης, για το οποίο η αστυνομία προχώρησε την Παρασκευή (1/10) σε έξι συλλήψεις.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με ανακοίνωσή του έκανε γνωστή την εξέλιξη της υπόθεσης, έπειτα από πολύμηνη έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων. Στην υπόθεση, όπως είχε γίνει γνωστό, συνελήφθη ένας λιμενικός και πληροφορίες ανέφεραν πως ο συγκεκριμένος αξιωματικός είχε έναν γνωστό ηθοποιό στο πελατολόγιό του.

Σύμφωνα με το protothema.gr στο διαβιβαστικό της δικογραφίας φέρεται να βρίσκεται το όνομα του Απόστολου Γκλέτσου. Στο διαβιβαστικό σημειώνεται μεταξύ άλλων: «πέρα από τους συλληφθέντες, τυγχάνουν και έτερα άτομα – ιδιώτες, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν γιατί δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις του αυτοφώρου. Ωστόσο, τα στοιχεία τους έχουν ταυτοποιηθεί.

Μεταξύ των προαναφερόμενων είναι και ο ηθοποιός (αναφέρονται όλα τα στοιχεία ημερομηνία γέννησης, κατοικίας), οποίος φέρεται να προμηθεύεται ναρκωτικές ουσίες από τον λιμενικό».

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ

«Λέω κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμία σχέση»

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην εν λόγω ιστοσελίδα για την υπόθεση και αρνήθηκε την εμπλοκή του και τονίζει ότι «η αλήθεια θα λάμψει».

«Δεν κρύβομαι και δεν μασάω τα λόγια μου», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος και μεταξύ άλλων πρόσθεσε για το διαβιβαστικό: «Αναφέρει ότι “φέρεται”. Όταν θα αποδειχθεί, θα τα ξαναπούμε. Προς το παρόν λέω κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμία σχέση. Αυτή είναι η δήλωσή μου».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.