Τον έρωτά του για την Ρεζάρτα μνημόνευσε σε μεγάλο μέρος της απολογίας του ο 31χρονος μακελάρης του Μικρολίμανου, Αρμπέρ Μπάκο, περιγράφοντας κυνικά τις αιματηρές επιθέσεις στις οποίες συμμετείχε.

Ο Άρμπερ Μπάκο μετά την περιγραφή της επίθεσης στο καφενείο του Αγ. Παντελεήμονα εξομολογείται, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», τον έρωτά του για την Ρεζάρτα, την κοπέλα που γνώρισε δέκα ημέρες αργότερα στην Ομόνοια να πουλά κάρτες κινητής τηλεφωνίας.

«Μετά από αυτό που έγινε στο καφενείο, περίπου δέκα μέρες μετά, γνώρισα στην Ομόνοια μια κοπέλα από την Αλβανία που την λένε Ρεζάρτα. Η Ρεζάρτα πουλάει κάρτες στο μετρό. Μου άρεσε και τα φτιάξαμε. Αποφασίσαμε να συγκατοικήσουμε και ψάχναμε να βρούμε σπίτι. Βρήκαμε ένα στο Μαρούσι και πήγαμε να το νοικιάσουμε. Πληρώσαμε 800 ευρώ προκαταβολή και κλείσαμε το σπίτι», λέει χαρακτηριστικά.

Σε ένα άλλο σημείο της απολογίας του αναφέρει ότι η Ρεζάρτα είχε πάει στο ξενοδοχείο του Μικρολίμανου λίγες ώρες πριν την επίθεση, ενώ πήγε και στην Ευελπίδων όπου είχε καταφύγει μετά από αυτήν «με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν ήμουν εγώ στην επίθεση στο Μικρολίμανο. Όταν της είπα ναι, που είπε ότι ήθελε την προκαταβολή που είχαμε δώσε για το σπίτι πίσω και ότι δεν ήθελε να έχει καμία σχέση μαζί μου».