Στο ξενοδοχείο «Γαλήνη» στο Μικρολίμανο φαίνεται πως διέμενε ο πιστολέρο που σκόρπισε τον τρόμο σε νυχτερινό κέντρο του Πειραιά.

Αστυνομικές δυνάμεις, παρουσία εισαγγελέα, πραγματοποιούν έρευνα στο δωμάτιο του Αλβανού καταζητούμενου, αναζητώντας στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στα ίχνη του δράστη της επίθεσης. Ο κακοποιός φέρεται να είχε νοικιάσει το δωμάτιο όπου έμενε μαζί με κάποιο άλλο άτομο.

Οι αρχές φέρεται να οδηγήθηκαν στο ξενοδοχείο όταν η ιδιοκτήτριά του επικοινώνησε μαζί τους καθώς αναγνώρισε τον κακοποιό από τη φωτογραφία του που διέρρευσε σε Μέσα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Σημειώνεται πως το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το νυχτερινό κέντρο όπου σημειώθηκε η επίθεση, γεγονός που μπορεί να εξηγεί το τι συνέβη τα λίγα λεπτά που ο Αλβανός δράστης απουσίασε και επέστρεψε με το όπλο, προκαλώντας το μακελειό. Πιθανότατα, δηλαδή, δεν μετέβη στο αυτοκίνητό του αλλά στο δωμάτιό του, που βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά από το κέντρο.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί ερευνούν τη διαδρομή που ακολούθησε ο αδίστακτος κακοποιός μέσω καμερών ασφαλείας και κυκλοφορίας στη γύρω περιοχή του Πειραιά, αλλά και της Αθήνας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες εντοπίστηκε το τζιπ που είχε ενοικιάσει ο δράστης, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και τα άλλα άτομα που φέρονται να εμφανίζονται στο βίντεο μαζί του πριν την επίθεση.

Σήμερα αναμένεται να δοθεί και επισήμως από την αστυνομία η φωτογραφία και τα στοιχεία του Αλβανού κακοποιού.