Ο «Θησέας» πήγε κυριακάτικη… βόλτα στην Ερμού

Στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ οτιδήποτε εμποδίζει τη κίνηση των πολιτών


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
22:18
09/11/2014
Ο «Θησέας» πήγε κυριακάτικη… βόλτα στην Ερμού
2
loading

Με στόχο την αντιμετώπιση της παράνομης κατάληψης οδοστρώματος από καταστήματα, της παράνομης στάθμευσης και λοιπών εν οδώ εμποδίων, ο «Θησέας» έκανε… Κυριακάτικη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ερμού και το Μοναστηράκι.

Αναλυτικότερα, και σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού «Θησέας», πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι ειδική δράση με τη συμμετοχή και της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για την αντιμετώπιση της παράνομης κατάληψης οδοστρώματος από καταστήματα, της παράνομης στάθμευσης και λοιπών εμποδίων εν οδώ στην οδό Ερμού στο Μοναστηράκι.

Κατά τη διάρκεια της ειδικής δράσης βεβαιώθηκαν:

• 411 παραβάσεις παράνομης στάθμευσης.
• 9 παραβάσεις κατάληψης οδοστρώματος.
• 3 πταισματικές παραβάσεις
• 22 λοιπές παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Επίσης συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για παρεμπόριο και προσήχθησαν σε αστυνομικές Υπηρεσίες άλλα πέντε άτομα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΠΟΛΙΤΗΣ

    Ερμού ε? Αυτές οι "εορταστικές" παρεμβάσεις για την δημιουργία εντυπωσιασμών προκαλούν -στην καλύτερη των περιπτώσεων- θυμηδία αν όχι αηδία για το show! Γιατί η εφαρμογή των νόμων δεν είναι δυνατόν να έχει χαρακτήρα επετειακό και μάλιστα σε βάρος ανύποπτων πολιτών που λειτουργούν με βάση την συνήθεια! Αν είναι να γίνει κάτι (και υπάρχουν πολλά) θα πρέπει να γίνονται καθημερινά, σε μόνιμη βάση.

  2. avatar john SILK

    ΤΟΥΣ ΕΠΑΊΤΕΣ ΧΩΡΊΣ ΠΌΔΙΑ ΚΑΙ ΧΈΡΙΑ ΤΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΑ ΒΑΛΚΆΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΟΎΝ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΎ ,ΥΠΆΡΧΕΙ ΘΗΣΈΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΎΣ ?,ΓΙΑΤΊ ΕΔΏ ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΟ ΚΎΚΛΩΜΑ ΑΝΈΚΑΘΕΝ ΕΔΏ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΑ ΧΡΌΝΙΑ ΚΎΡΙΟΙ ΤΟΥ ΘΗΣΈΑ !!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει