Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο έφτασε πριν λίγα λεπτά στον ανακριτή ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, προκειμένου να απολογηθεί για την καθ’ ομολογία δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν.

Ο άνδρας έφτασε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και την ώρα που έμπαινε στον ανακριτή κάποιοι του φώναξαν «δολοφόνε να σαπίσεις στη φυλακή», με τον πιλότο να παραμένει απαθής.

«Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της» ανέφερε σε δήλωση του ο δικηγόρος Θανάσης Χαρμάνης ο οποίος δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής εκπροσωπώντας την οικογένεια της.

«Για ευνόητους λόγους η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι και η δήλωση έγινε με εξουσιοδότηση….» δήλωσε και συνέχισε αναφερόμενος στην μικρή: «Θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένειά του δράστη. Η μητέρα της Καρολάιν μου είπε ότι έχουν καλές σχέσεις με την οικογένειά του κατηγορούμενου και είναι σε συνεννόηση. Η μητέρα της Καρολάιν υποστηρίζεται από προσωπικό, η οικονομική της κατάσταση είναι καλή. Η Αλόννησος είναι εξαιρετικό περιβάλλον για να μεγαλώσει προσωρινά το παιδί».