Με δύο μπουκάλια οινόπνευμα περιέλουσε τη 47χρονη σύζυγό του ένας 56χρονος άνδρας, χθες το βράδυ, μπροστά στα μάτια των τριών τους παιδιών. Στη συνέχεια, της έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα η γυναίκα να υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα σε ποσοστό 30%. Ο δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που μεταδίδει το magnesianews.gr, στις 23:30 χθες τη νύχτα σε διαμέρισμα στο κέντρο του Βόλου, το ζευγάρι που είναι σε διάσταση, άρχισε να μαλώνει μπροστά στα τρία του παιδιά, για λόγους αντιζηλίας.

Ο 56χρονος πήρε δύο μπουκάλια οινόπνευμα, έριξε ένα μεγάλο μέρος τους πάνω στη 47χρονη και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά με αναπτήρα, με προφανή σκοπό να την κάψει ζωντανή!

Η γυναίκα κατάφερε να σβήσει τη φωτιά και να βγει από το διαμέρισμα ζητώντας τη βοήθεια ενοίκων άλλων διαμερισμάτων της πολυκατοικίας, που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν εγκαύματα Α’ βαθμού σε ποσοστό 30% του προσώπου και του σώματος, ενώ ελαφρά εγκαύματα υπέστη και ο δράστης, που, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, διανυκτέρευσε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.