Ο σύζυγος της προσπάθησε να την κάψει ζωντανή μπροστά στα τρία παιδιά τους, περιλούζοντας τη με δύο μπουκάλια οινόπνευμα και βάζοντας της φωτιά. Τελικά η 47χρονη γυναίκα στον Βόλο γλίτωσε με εγκαύματα α΄ βαθμού σε πρόσωπο και σώμα.

Μετά το σοκ που υπέστη –και αφού ο δράστης συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας- η άτυχη γυναίκα μίλησε για τα όσα έζησε. Από την εντατική, όπου νοσηλεύεται, περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε μέσα στο σπίτι της. «Με απειλούσε καθημερινά και είχαμε συγκρούσεις. Το θέμα είναι ότι δεν έφευγε από το σπίτι. Μου έλεγε “μαζί θα πεθάνουμε εδώ”. Προχθές γύρισα και μπροστά στο γιο μου άρχισε να με προκαλεί και έφυγα από το σπίτι. Γύρισα κάποια στιγμή, πήγα στο δωμάτιο μου και κλείδωσα την πόρτα. Ήρθε έξω από την πόρτα και μου έλεγε “άνοιξε την πόρτα γιατί θα τη σπάσω”. Την ώρα που πήγε να σπάσει την πόρτα εγώ βγήκα στο μπαλκόνι για να φύγω από την πόρτα της κουζίνας. Με έπιασε από το χέρι και άνοιξε το ντουλάπι και πήρε το οινόπνευμα και μου λέει “Θα σε κάψω” και με περιέλουσε από πάνω μέχρι κάτω. Φεύγοντας έριξα νερό και προσπάθησα να φύγω βγαίνοντας από το δωμάτιο του γιου μου. Με έπιασε πάλι από τα χέρια και άναψε τον αναπτήρα και με έκανε παρανάλωμα. Αφού άρχισε κι αυτός να καίγεται με άφησε. Πήγα παραπέρα και έβγαλα τα ρούχα μου και κατέβηκα με τα εσώρουχα τρέχοντας στην είσοδο στο κάτω διαμέρισμα για να ζητήσω βοήθεια. Κάλεσαν το ασθενοφόρο και την αστυνομία», είπε.

Μάλιστα, η 47χρονη τόνισε ότι ο άνδρας της τής είχε επιτεθεί ξανά στο παρελθόν και πλέιο αποφάσισε να μιλήσει διότι φοβάται ακόμη.

Δείτε το βίντεο του Alpha: