Βέβαιος ότι το έγκλημα στα Γλυκά Νερά θα εξιχνιαστεί εμφανίστηκε ο πρόεδρος αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης. Όπως εξήγησε μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN φαίνεται ότι το συγκεκριμένο έγκλημα έχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

«Πώς μπήκαν κάποιοι άνθρωποι μέσα να ληστέψουν, από την μία, να δέσουν με σπάγκο τον 32χρονο πιλότο και να τον περάσουν γύρω-γύρω με μονωτική ταινία, να σπάσουν τις κάμερες, να βγάλουν τις κάρτες μνήμης και από την άλλη να δένουν με ύφασμα την 20χρονη και να αφήνουν τα κινητά τηλέφωνα» είπε.

Γλυκά Νερά: Τα όπλα δείχνουν τους δράστες

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη οι δολοφόνοι το έχουν ξανακάνει.

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι κοινοί εγκληματίες που το χουν ξανακάνει, που έχουν συλληφθεί στο παρελθόν. Θεωρώ απολύτως βέβαιο ότι θα εξιχνιαστεί. Οι δράστες δείχνουν μια αντιφατική συμπεριφορά που σε κάνουν να αναρωτιέσαι» είπε.

Σύμφωνα τον ίδιο »η γυναίκα που έμενε δίπλα δεν άκουσε τίποτα άλλο, μόνο γρυλίσματα των σκύλων. Υπάρχουν ερωτήματα στον τρόπο που λειτούργησαν». Όπως αναφέρει οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα πιστόλι κλοκ και ένα ασημί περίστροφο. «Τέτοια όπλα χρησιμοποιούν όσοι γνωρίζουν από όπλα και κυρίως τσιγγάνοι, που τα φωτογραφίζουν στα social media» επισήμανε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.