Άγριο έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Χαλκιδική. Όλα έγιναν λίγο μετά τις 20.30 σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην παραλία της Σουβάλας στη Χαλκίδα, πάνω από το ισόγειο καφετέριας που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτη εξαιτίας του αγώνα της εθνικής ομάδας μπάσκετ. Αυτό, ωστόσο, φαίνεται πως δεν εμπόδισε τους αδίστακτους ληστές να θέσουν το σχέδιο τους σε εφαρμογή. Οι δράστες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα eviaportal.gr, αιφνιδίασαν τόσο τον άτυχο άντρα, όσο και την κατάκοιτη συγγενή του και κατάφεραν να παραβιάσουν μία από τις πόρτες. Όταν οι ηλικιωμένοι κατάλαβαν τι συμβαίνει ήταν πλέον αργά.

Αρχικά σήκωσαν τον άτυχο άνδρα από το κρεβάτι στο οποίο ήταν ξαπλωμένος και τον φίμωσαν. Στη συνέχεια το ίδιο επανέλαβαν και στην κατάκοιτη γυναίκα. Οι δράστες άρχισαν να ψάχνουν σε όλο το σπίτι προκειμένου να εντοπίσουν χρήματα και χρυσαφικά, ωστόσο, δεν τα κατάφεραν και έτσι επέστρεψαν στο υπνοδωμάτιο του άτυχου άνδρα. Χωρίς να διστάσουν στιγμή άρχισαν να τον χτυπούν προκειμένου να τους αποκαλύψει που υπάρχουν πολύτιμα αντικείμενα και χρήματα .

Ο ηλικιωμένος άνδρας, ωστόσο, δεν άντεξε και υπέστη καρδιακή προσβολή. Ούτε αυτό όμως ήταν αρκετό, ώστε να σταματήσουν. Συνέχισαν να ψάχνουν για τη λεία τους και έφυγαν από το σπίτι μόνο όταν βρήκαν αυτό που ήθελαν.

Οι φωνές της άτυχης γυναίκας ξεσήκωσαν την περιοχή αλλά ήταν αργά. Οι αδίστακτοι ληστές είχαν προλάβει να απομακρυνθούν αφήνοντας στο σπίτι νεκρό τον άντρα και δεμένη τη γυναίκα του. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών και συνεχίζει να παίρνει καταθέσεις σε μια προσπάθεια να συνθέσει τα κομμάτια του παζλ του εγκλήματος.