Μπροστά σε ένα κορονοπάρτι βρέθηκαν αστυνομικοί στο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε δύο συλλήψεις, ενώ μοίρασαν πρόστιμα τόσο στους διοργανωτές όσο και στους συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με το Creta24.gr, οι αρχές κινητοποιήθηκαν έπειτα από μπαλωθιές στο Σκαλάνι, με αποτέλεσμα να ανακαλύψουν μία συγκέντρωση που έγινε για το φανταρικό ενός νεαρού.

Οι καλεσμένοι ήταν περισσότεροι από 20 ενώ κατά την έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι οι καλεσμένοι διέφυγαν από γειτονικές ταράτσες και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνες ακόμη και στα οχήματα των καλεσμένων.

Ο νεαρός είναι από άλλη περιοχή του Ηρακλείου, όμως έγινε η επιλογή του συγκεκριμένου μέρους, καθώς θα μπορούσαν να γλεντήσουν μακριά από τον αστικό ιστό.

Παράλληλα, υπήρξε κι ακόμη ένα κορονοπάρτι στην Αλικαρνασσό. Εκεί, οι καλεσμένοι ήταν περίπου 10, στους οποίους επιβλήθηκε το πρόστιμο των 600 ευρώ για συμμετοχή σε συνάθροιση και για μη χρήση μάσκας ενώ στους διοργανωτές επιβλήθηκε το πρόστιμο των 3.000 ευρώ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.